Poging plofkraak

dinsdag 15 november 2016

Vinkeveen - In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 november werd geprobeerd een geldautomaat op te blazen aan de Kerklaan. Dit lukte niet. De recherche zoekt getuigen.

Rond 03.35 uur kwam de melding dat er een harde knal was gehoord. Ter plaatse bleek geprobeerd de geldautomaat van een bank op te blazen. Toen dat niet lukte werd een deur naast het geldautomaat geforceerd en geprobeerd het automaat open te breken. Ook dat lukte niet. De daders gingen ervandoor in twee Audi’s, een witte en een grijze. Vermoedelijk reden ze weg via de Kerklaan en de Herenweg richting Demmerik.

Explosievenverkenners deden onderzoek of er explosief materiaal was achtergebleven. Dit bleek niet het geval. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de plofkraak en/of de vluchtroute van de verdachten? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de recherche via 0900-8844 of via www.politie.nl. Daar kunt u ook eventuele foto’s en/of filmpjes uploaden. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek