Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

dinsdag 3 mei 2016

Wilnis - Een 24-jarige inwoner van Mijdrecht liep in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 april diverse verwondingen op tijdens een feest aan de Gagelweg. De politie heeft aangifte opgenomen van zware mishandeling en heeft de zaak in onderzoek.

Om 04.00 uur stond het slachtoffer voor het gebouw op zijn vrienden te wachten, toen hij plotseling twee jongens zag vechten. Hij sprak het tweetal aan, waarop hij uit het niets door een ander persoon van achteren werd geslagen. Ook één van de twee vechtende jongens sloot zich bij deze onbekende persoon aan. Ze sloegen hem meerdere keren op zijn hoofd. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Weet u meer over deze mishandeling op de Gagelweg of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u andere informatie heeft die kan helpen in het onderzoek dan hoort de politie dat graag. U kunt uw tip ook anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek