Politie zoekt getuigen van vernieling auto

donderdag 19 februari 2015

Vinkeveen - Op woensdag 18 februari 2015 vond er op de Baambrugse Zuwe een verkeersincident plaats, waarbij n voertuig aanzienlijke schade opliep. De politie is vooral op zoek naar twee getuigen, die tijdens het incident voorbij zijn gefietst.

Rond 16:00 uur hadden twee bestuurders, een 21-jarige en 39-jarigeinwoonsters van Vinkeveen, woorden met elkaar op de Baambrugse Zuwe richting deHerenweg. Vervolgens reed de 21-jarige bestuurster, verder waarna de 39-jarigebestuurster van een zwarte BMW haar voor de T-splitsing van de Herenweg totstilstand dwong. Hierbij zou de bestuurster van de zwarte BMW de auto van deandere partij vernield te hebben door een deuk in het portier te veroorzaken.

De politie vraagt met name of de twee fietsers die uit de tegenoverstelderichting voorbij zijn gereden vanaf de Herenweg richting de Vinkenkade, zich temelden. Meerdere mensen die op woensdagmiddag getuigen zijn geweest van hetincident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Vinkeveen via0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek