Vierde verdachte vast voor overval op woning

maandag 3 november 2014

Vinkeveen/Maarssen - Vrijdag 31 oktober hield de recherche een 23-jarige man uit Maarssen aan. hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op een woning van 19 november 2013.

Die dinsdagavond 19 november werd een 56-jarige bewoonster aande Herenweg in Vinkeveen in haar woning overvallen door meerdere personen. Zebedreigden haar hierbij met een vuurwapen en gingen er onder andere met sieradenvandoor. De daders lieten de bewoonster vastgebonden in haar woning achter. Zijwist los te komen en de politie in te schakelen. Ze raakte lichtgewond.

Rechercheonderzoek

Direct werd een groot rechercheonderzoek gestart. Drieverdachten werden al aangehouden. Het gaat om een 21-jarige en 23-jarige man uitVreeland en een 24-jarige man uit Breukelen. Alle drie de mannen zitten nogvast. De vierde verdachte, de 23-jarige man uit Maarssen, werd vrijdagochtend 31oktober in Wilnis aangehouden. Hij wordt vandaag, maandag 3 november, voorgeleidbij de rechter-commissaris.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek