Getuigen gezocht voor schietincident

woensdag 5 juli 2017

Mijdrecht - In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juli werd er vermoedelijk geschoten in de Dubloen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 4.10 uur kwam een melding van iemand die wakker was geworden van een harde knal. Er bleek een gat in de voordeur van zijn woning te zitten en daarom alarmeerde hij de politie. Agenten gingen erheen en zagen de beschadiging, die leek op een kogelgat. Ze stelden direct een onderzoek in, waarbij zij ook spraken met mensen uit de buurt, maar het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Er werd wel vastgesteld dat er meerdere keren geschoten is, maar er raakte niemand gewond.

De recherche onderzoekt wat zich heeft afgespeeld die nacht en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844. Er wordt specifiek gezocht naar voertuigen en personen die tussen 04.00 en 04.30 uur in de omgeving van de Dubloen zijn gezien. Meldt u zich liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek