Achtervolging na negeren stopteken

vrijdag 7 november 2014

Amstelveen - Op vrijdagochtend 7 november zagen agenten een auto met een Frans kenteken rijden A2. Agenten wilden de bestuurder controleren, maar deze negeerde het stopteken.

Omstreeks 10.00 uur zagen agenteneen auto rijden over de A2 bij Amsterdam.De agenten wilden de bestuurder controleren, maar de bestuurder negeerde hetstopteken en reed hard door. De achtervolging werd ingezet, van de A2 overdeA9. In de achtervolgde auto zaten nog andere personen.Tijdens hetrijdenwerden diverse spullen uit de auto gegooid, waaronder een laptoptas eneen paspoort.

Gestolen paspoort

De bestuurder nam vervolgens de afslag Amstelveen. De bestuurder reed hierdoorde middenberm en vervolgens met hoge snelheid over een fietspad.Door hetgevaarlijke verkeersgedrag moesten de agenten afstand nemen. Uiteindelijk werdgezien dat de auto een parkeergarage inreed. Hier werd de auto vervolgensaangetroffen zonder inzittenden. De agenten, die in burgerkleding waren, zochtenin de omgeving, maar de mannen werden niet meer aangetroffen. Onderzoek wees uitdat het aangetroffen paspoort dezelfde ochtend was gestolen in Amsterdam. Depolitie heeft de zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek