Bromfietser gewond, automobilist rijdt door

vrijdag 7 juni 2013

Rijsenhout - Op vrijdagmorgen omstreeks 09.15 uur raakte een 73-jarige man uit Uithoorn gewond bij een verkeersongeval op de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout. De man reed op een bromfiets over de Aalsmeerderdijk. Naast hem, in dezelfde richting, reed een personenauto. Bij een wegversmallingweek de auto uit en sneed daarbij de bromfietser. Deze moest naar rechts sturen en kwam daarbij met het voorwiel tegen de stoprand. De bromfietser sloeg over het stuur van de brommer en kwam op zijn rug op het wegdek terecht. De man moest voor onderzoek en behandeling van zijn verwondingen worden overgebracht naar het ziekenhuis.De bestuurder van de auto reed door na het ongeval. Zijn of haar identiteit is nog onbekend. De politie verzoek de bestuurder of eventuele getuigen om contact op te nemen via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).De politie stelt een onderzoek in.

Bestuurder gezocht

De bestuurder van de auto reed door na het ongeval. Zijn of haar identiteitis nog onbekend. De politie verzoek de bestuurder of eventuele getuigen omcontact op te nemen via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

De politie stelt een onderzoek in.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek