Politie zoekt bestuurder scooter

woensdag 7 oktober 2015

Vinkeveen - De politie zoekt de bestuurder van een scooter, die woensdag 7 oktober was betrokken bij een mishandeling van een 12-jarige jongen uit Loenen aan den Vecht.

De scooterrrijder reed omstreeks 08.25 uur over het fietspad gelegen naast de prov.weg N201 in de richting van de A2. Uit tegenovergestelde richting naderde een groepje fietsers dat op weg naar school was. De groep fietsers zag de bestuurder aankomen en maakte ruimte om hem te laten passeren.

Echter ter hoogte van de groep stak de scooterrijder zijn hand uit. Daarmee raakte hij het gezicht van de 12-jarige jongen die met zijn fiets ten val kwam. Ambulancepersoneel onderzocht de fietser en hij werd na dit onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij een hersenschudding en schade aan zijn beugel had opgelopen.

De politie roept de bestuurder van de scooter op zich te melden. Hij reed op een scooter met zwarte zijkappen en aan de voorzijde wit met blauwe kentekenplaat. Hij droeg een zwarte helm, zwarte jas, zwarte broek. Volgens de groep zou hij rond de 20 jaar zijn. Hij en eventuele andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd kontakt op te nemen met de politie in Mijdrecht, bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 of via het Meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amstelhoek | 112 alarmeringen Amstelhoek | Goedkoop Tanken in Amstelhoek | Supermarkten in Amstelhoek | Weerbericht Amstelhoek